Psycho Consulting Brabant | Contact
BEL 013-528 74 20

Contact

Telefoonnummer: 013-5287420.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Houdt u er rekening mee dat wij op woensdagen minder bereikbaar kunnen zijn.

Geprobeerd wordt u zo snel mogelijk te woord te staan.

Mocht u onverhoopt telefonisch niemand direct kunnen bereiken, dan kunt u een bericht achterlaten. Wanneer u een terugbelverzoek achterlaat, wordt u teruggebeld.

Routebeschrijving

Wij zijn goed per openbaar vervoer bereikbaar.

Trein en bus

Per trein zijn wij op ongeveer 5-10 minuten loopafstand te bereiken.

Bij het NS-station bevindt zich ook een bushalte.

Vanuit het NS-station loopt u de Stationsstraat in. Bij de eerste kruising steekt u de weg over en loopt u de Burgemeester Verwielstraat in. Net over de brug en voor de rotonde, gaat u links af, de Lindeparklaan in. Wanneer u oversteekt en de weg vervolgt, treft u aan de rechter kant Lindeparklaan 16.

Auto

Met de auto volgt u vanuit de richting Eindhoven (A58) de afslag Moergestel. Rijdt dan richting Oisterwijk via de Oisterwijkseweg en hierna de Moergestelseweg. Ga vervolgens rechtsaf de Groenstraat in, gevolgd door de Burgemeester Canterslaan. Net na de kruising Burgemeester Canterslaan/ Burgemeester Verwielstraat, slaat u links af de Lindeparklaan in.

Komt u uit Tilburg via de N65 dan volgt u de borden Oisterwijk en gaat rechtsaf. U rijdt de Pannenschuurlaan in. Wanneer u een spoorwegovergang en een benzinestation (Shell, links) bent gepasseerd, rijdt u links de Groenstraat in. Deze gaat over in de Burgemeester Canterslaan. Hierna links af, de Lindeparklaan in.

Parkeren

U kunt parkeren in de Lindeparklaan op de daartoe bestemde parkeerstroken naast het trottoir. Houd er rekening mee dat de Lindeparklaan een zogenaamde blauwe zone is en er derhalve een parkeerschijfregeling geldt. De toegestane parkeertijd is maximaal 2 uur.